Telefoonnummer

+31 (0) 6 27 21 96 24

E-mail

info@leefstijlcoachmirjam.nl

Openingstijden

Op afspraak

De gezonde bewuste keuze om jouw leven te veranderen

De gezonde bewuste keuze om jouw leven te veranderen

Verbinding met jezelf.

Waar begin je als je de verbinding met jezelf kwijt bent geraakt? Ga je dan eerst in contact met je partner, je familie, je vriend of vriendin of besluit je om jezelf terug te trekken in de natuur?

Het zijn allemaal verschillende mogelijkheden waar wij als individu zelf moeten zien achter te komen. Zo werkt het voor mij heel goed als er afwisseling is. Ik heb momenten dat ik heel graag bij mezelf ben. Mijn innerlijke ik en Mirjam zijn hele goeie vriendinnen. Wij kunnen het heel leuk met elkaar hebben, maar we kunnen ook veel angsten genereren. En dan wordt het spannend. Dan is de uitdaging om daar ook uit te komen met die innerlijke persoon. Bepaalde technieken heb ik mezelf aangeleerd, waaronder ademhalingstechnieken. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weer tot rust kan komen en mag gaan landen bij mezelf.

Ik ben heel erg benieuwd hoe jij de verbinding weer met jezelf terugvindt…

De zon gaat onder door een dicht bos.
Onze yurt op Ecodorp Land van Aine. Tevens mijn praktijkruimte en meditatiecentrum.

Oersterk leven.

Een geïnspireerd hoofdstuk in mijn leven door gezondheidsgoeroe Richard de Leth.

Ik kreeg inspiratie van de oersterk boeken van Richard de Leth. Richard is een leefstijlcoach die veel boeken heeft geschreven over leefstijl. Ik werd enorm blij van hem doordat hij gezondheid op een hele leuke luchtige manier weet uit te leggen. Hij geeft tips en daardoor word je op een leuke manier enthousiast gemaakt om op een gezondere en bewustere manier te gaan leven.

In zijn laatste boek ” Oersterk in 6 weken” staan de volgende 6 sleutelfuncties centraal:

  • ontlasting
  • libido
  • energie
  • humeur
  • gewicht
  • slaap

Je krijgt uitgebreide informatie over alle sleutelfuncties en we delen belangrijke, nieuwe inzichten met je. Bij elk onderwerp hoort een simpel en praktisch weekschema met adviezen, recepten en oefeningen. Binnen een week zul je het positieve effect ervaren, wedden?

Wil je graag zijn laatste boek bestellen, klik dan op de volgende link: Oersterk

Of wil je gewoon meteen starten met een hele mooie online voedingscursus “Gezond in 4 weken” cursus! Dan klik je op de volgende link voor meer informatie: Oersterk online cursus

Op reis.

Waarom neem je een bepaalde beslissing in je leven?In het jaar 2021 heb ik besloten om mijn leven rigoureus om te gooien. We hebben ons huis verkocht en zijn op reis gegaan. Waarom doe je zoiets? Wat zit hierachter? En wat is de link met een leefstijlcoach praktijk?

Wil je iets veranderen in je leven, dan zul je het altijd in jezelf moeten gaan vinden. Het is een illusie om te denken dat iemand anders voor jou een beslissing gaat nemen. Als jij een gezonder bewuster leven wilt ervaren, dan zal jij de eerste stap moeten gaan nemen. Je weet nooit of de juiste beslissing neemt, maar zolang je geen beslissing neemt, zal er niets gebeuren. Dus kom in ieder geval in beweging en maak een keuze. Je bent blijkbaar ook terecht gekomen op mijn website, dus misschien ben je al aan het onderzoeken hoe andere mensen dit doen. En dat is heel erg goed. Ik kijk ook graag naar wat andere mensen doen om tot een beslissing te komen, maar trek toch lekker mijn eigen plan, want ik weet voor mezelf wat het beste is:)

Dus ik wil je graag meenemen in mijn eigen zoektocht naar de verandering in mijn leven.

Hoe pak je zoiets aan? Wat voor signaal geef je af aan de buitenwereld?


Het moest gewoon anders. De wereld waarin ik dacht te leven klopte niet meer. Het resoneerde niet meer met mijn kernwaarden.


Zodra je dit voelt kun je 2 dingen doen:
Of je gaat lekker door met je leven waarin je denkt te leven
Of je gaat het totaal anders doen

Wij hebben als gezin de stap genomen om te vertrekken. Eerst maar eens loskomen van al die oude patronen waarin wij als mens zijn geconditioneerd. Het valt niet mee om hier van los te komen. Oude patronen zitten zo diep geworteld. Kijk maar eens naar het patroon ” naar school gaan”. Als je besluit om je kinderen een jaar lang thuis onderwijs te gaan geven of te laten leren door wat ze onderweg mee maken, dan kun je er vanuit gaan dat de buitenwereld daar heel sceptisch tegenover staat. Hoe ga je daar mee om? Trek je je eigen plan of laat je je beïnvloeden door je omgeving. In de komende tijd zal ik wat meer vertellen over hoe wij dat als gezin hebben aangepakt.