Telefoonnummer

+31 (0) 6 27 21 96 24

E-mail

info@leefstijlcoachmirjam.nl

Openingstijden

Op afspraak

De Klassieke Massage of Ontspanningsmassage lijkt qua techniek op de sportmassage, alleen bij een Klassieke massage wordt er sederend (rustiger/ontspannender) gewerkt.

Zit je niet lekker in je vel of wil je gewoon lekker even ontspannen dan kies je voor een Klassieke massage. Ik zorg ervoor dat de spieren tot rust komen en dat afvalstoffen uit je lichaam worden verwijderd. Je voelt je na de massage een stuk fitter en je bent weer ontspannen.

Ook de Klassieke massages hebben geen therapeutisch doel, hiervoor verwijs ik u naar de fysiotherapeut in Ter Apel “ Trifysio”

De effecten van een klassieke massage zijn:

  • Pure ontspanning
  • Stressvermindering
  • Verminderen van spierpijn
  • Het verbeteren van de circulatie

Hoe wordt een massage gegeven?

Voordat je plaats mag nemen op de massagebank, wordt er eerst een intakegesprekje afgenomen. Daarna mag je plaats nemen op de massagebank. Bij sportmassages worden er alleen deelmassages gegeven, maar bij een klassieke massage worden er meerdere delen gemasseerd.

Bij een massage van 30 minuten zal ik de rug, nek, schouders en armen behandelen. Een massage van 60 minuten is wat uitgebreider. Ik zal ook de achterkant van de benen erbij betrekken. Tot slot zal ik bij een massage van 90 minuten ook de voorkant van de benen erbij betrekken. Andere gebieden worden niet gemasseerd!!