Telefoonnummer

+31 (0) 6 27 21 96 24

E-mail

info@leefstijlcoachmirjam.nl

Openingstijden

Op afspraak

Krachtige intuïtie, stromende creativiteit, een super geheugen, sterke denkkracht en een groot oplossingsvermogen, emotionele balans, stevig zelfvertrouwen en een empatische en telepathische connectie met de ander en de wereld om ons heen. Dit is wat we allemaal tot onze beschikking hebben wanneer we onze hersenen weer terug in balans brengen door te ont-spannen in vertrouwen en de magie van het kind in onsZelf terug te vinden. Bovendien gaan we dan weer Helder Zien, letterlijk!

Want wist je dat je de wereld om je heen kunt ZIEN terwijl je ogen totaal verduisterd zijn met een masker dat al het inkomende licht blokkeert? Met dit ‘heldere zicht’ of ‘directe waarneming’ kunnen we alles doen wat we ook zonder blinddoek kunnen: boeken lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken etc.

Ons ‘vergeten’ vermogen om te kunnen zien zonder onze ogen te gebruiken dragen we allemaal, jong en oud, in ons. Het is de natuurlijke expressie van ons (non lokale) bewustzijn wanneer ons denken, voelen en handelen (weer) in harmonie komen. Het activeren van ons heldere zicht en daarmee het terugbrengen van balans in onze hersenen maakt dat we onze volle potentie kunnen gaan ervaren en heelheid op alle lagen van ons zijn terugbrengen. Zowel fysiek, mentaal als spiritueel. In onszelf en in de wereld om ons heen.

Naast mijn leefstijlcoach praktijk begeleid ik ook mijn eigen en andere kinderen in de leeromgeving Ecodorp Land van Aine bij het herontdekken en ervaren van hun heldere zicht. Na het volgen van een workshop bij Iris Huizing (de grondlegger van het herstel van het heldere zicht in Nederland) ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het begeleiden van kinderen bij het herontdekken en ervaren van hun heldere zicht.

Ik kreeg tijdens dit begeleiden steeds meer inzichten en nog steeds verbaas ik mij over de uitkomsten. Dit is zo ontzettend gaaf. Ik word zo blij van dit proces en ik wil graag nog meer kinderen hierin begeleiden.

Je kunt mij inhuren voor een workshop bij jullie op school, buurthuis, vereniging of gewoon thuis. Mail mij voor de mogelijkheden.