Telefoonnummer

+31 (0) 6 27 21 96 24

E-mail

info@leefstijlcoachmirjam.nl

Openingstijden

Op afspraak

Hoi, ik ben Mirjam!

In 2009 heb ik de opleiding voor Sportverzorging, Sportmassage en Klassieke massage gevolgd bij opleidingsinstituut Allround Sportmassage in Zaandam, met de gedachte ooit nog eens een keer een massagepraktijk te starten. In 2011 heb ik daadwerkelijk de stap genomen om als zelfstandig ondernemer te gaan werken in mijn eigen sportmassage praktijk. In 2014 vertrok ik samen met mijn gezin naar China om daar 2 jaar te wonen. In die 2 jaar kwam ik erachter dat ik mij naast sportmassage ook wilde gaan richten op de gezondheid van mensen. Ik heb in die 2 jaar veel gelezen over voeding en mentaal welbevinden. Dit maakte dat ik in 2019 gestart ben met de opleiding tot leefstijlcoach. In Juni 2020 ben ik afgestudeerd als leefstijlcoach.

Opgegroeid met sport en nog steeds vind ik dit de leukste hobby die er is.

Al jong begon ik met wedstrijdzwemmen, al snel volgde de sport waterpolo.

Op internationaal niveau mocht ik mijn favoriete sport waterpolo uitvoeren. Het waterpolo is vervangen voor hardlopen, wandelen, skiën en fietsen. Ik word blij van sporten en ik vind het ook super leuk om andere mensen daarin te betrekken.

Sporten is gezond en het is ontzettend leuk om te doen. Naast sport heeft de voeding mij ook ontzettend geïntrigeerd. Door zelf bewust te leven en de juiste voeding te kiezen heb ik ervaren dat ik mij daardoor een stuk fitter en zelfverzekerder ben gaan voelen. Ik wil graag andere mensen ook helpen met het duurzaam veranderen naar een gezond gedrag.

Daarnaast wil ik graag andere mensen helpen zich goed voor te bereiden op een sportprestatie.

Naast de sportmassages heb ik mij ook gericht op de zogenoemde Klassieke massages. Dit is een ontspanningsmassage.

Mijn levensmotto:

” Geniet van elke dag en leef bewust”

Ben je nieuwsgierig naar de leefstijlcoaching en/of massages, bel gerust of mail mij.