Telefoonnummer

+31 (0) 6 27 21 96 24

E-mail

info@leefstijlcoachmirjam.nl

Openingstijden

Op afspraak

Zwemmen in ijskoud water kan je gezondheid en immuunsysteem een enorme boost geven. Het is uiteraard wel belangrijk om te weten waarom en hoe! Wat gebeurt er in je lichaam als het wordt blootgesteld aan kou en wat is een goede manier om de kou tegemoet te treden.

Ik heb ervaring met de Russische methode, dat betekent kortstondig in koud water dompelen, vergelijkbaar met de traditionele nieuwjaarsduik!

Ik organiseer begeleide koudesessies om kennis te maken met de methode en het is ook meteen een leerzame, rustgevende en gezellige sessie.


Het doel van het winterzwemmen is om op een manier die jou past met kou in aanraking te
komen, in verbinding met je lichaam.

Een workshop winterzwemmen gaat als volgt:
Je bent welkom om 10.00 uur. Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers in onze yurt Ecodorp Land van Aine. Daarna volgt er een uitleg, een ademsessie en een korte meditatie ronde en gaan we ons lichaam opwarmen voordat we de kou trotseren door een korte ervaring in de zwemvijver van het Ecodorp “Land van Aine”.
Je leert goed naar je lichaam te luisteren en je eigen grenzen te kennen. Mocht je het nou heel spannend vinden dan zijn wij er voor jou om je persoonlijk naar en in het water te begeleiden. We zullen jou met behulp van ademtechnieken hier doorheen coachen.
Na afloop van deze winterzwem-belevenis is er soep met een lekker vers biologisch broodje, waarbij we onze ervaringen met elkaar kunnen delen en samen gaan afronden.

Hou de evenementen pagina in de gaten voor de komende workshops winterzwemmen!


Twijfel je of heb je nog vragen, stuur mij dan een email of bel mij even. Dan kan ik je er wat meer over vertellen.

Meld je snel aan!